Autoalarm

  • Wilt u weten wat een alarm voor uw auto kost?

Inbouwen van een autoalarm

auto_diefstal.jpg
Uw auto is gestolen? Dat geeft een hoop gedoe en kosten. Daar denkt u dus liever niet aan. Toch kunt u dat beter wel doen, want jaarlijks overkomt dit menig bestuurder. Het goede nieuws is dat een autoalarm niet alleen waarschuwt bij een poging tot inbraak, maar ook een preventieve werking heeft. Een autoalarm beschermt uw voertuig tegen diefstal. En bij Carview Quality Center kunt u terecht voor de aankoop van een alarmsysteem en voor de inbouw ervan. 
autoalarm.jpg

Verzekeringsmaatschappijen

Voor auto’s met een hoge cataloguswaarde geldt dat steeds meer verzekeringsmaatschappijen eisen dat deze voertuigen voorzien zijn van een degelijk autoalarm. Wij leveren en installeren alarmsystemen van uitstekende kwaliteit in ieder soort voertuig. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of advies op maat. U hoort dan altijd zo snel mogelijk van ons.

SCM certificering autoalarm


Alle autoalarmsystemen in ons assortiment zijn voorzien van een SCM certificering. Dit label garandeert kwaliteitsniveau. Heeft u vragen over de installatie van een autoalarm, de precieze werking ervan of over de kosten van de installatie? Wij staan u graag te woord.


Voorkom diefstal !
Inbouw in elk type auto !
SCM gecertificeerd !
Professioneel ingebouwd !
De beste keuze

Wij leveren alarmsystemen in vijf verschillende klassen. De beste keuze voor uw voertuig is afhankelijk van wat u van een autoalarm eist en wat de richtlijnen van uw verzekeringsmaatschappij zijn. Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in deze branche en zijn uiterst professioneel. Tel daarbij op onze goede service en scherpe prijzen en dan is de keuze voor Carview Quality Center snel gemaakt.