Bearlock versnellingsbakslot

Bearlock inbouwen

Bearlock
Bearlock versnellingsbakslot in laten bouwen in uw auto, camper of bedrijfswagen vind hier een inbouwstation bij u in de buurt.

BearLock® betekent mechanisch beveiligingsysteem voor auto's, oftewel volledig geïntegreerde autosloten als diefstalpreventie. Het door BearLock ontwikkeld en geproduceerd versnellingsbakslot (versnellingspookslot), is een eenvoudige, maar uiterst effectieve methode om autodiefstal te voorkomen. De grote effectiviteit, beproefde duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn onomstotelijk bewezen. BearLock wordt vanaf 1992 geproduceerd. Talloze deskundigen op het gebied van preventie van autodiefstal, zoals verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus, zijn van mening dat BearLock-Gearlock® behoort tot één van de allerbeste auto-beveiligingssystemen.
bearlock inbouwen
Permanent en onverbrekelijk geïnstalleerd, vormt het BearLock-versnellingsbakslot® zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel “automatische” handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk.

BearLock is geclassificeerd en gecertificeerd in de klasse VbV/scm- MP 03 (mechanische protectie, voertuiggebonden). Hiermee gelegaliseerd voor en geaccepteerd doorb verzekeraars.
BearLock heeft bewezen zeer afdoende te werken tegen voertuigdiefstal.
BearLock is uitermate bedrijfszeker, robuust en betrouwbaar. Absoluut onderhoudsvrij. Het is gemakkelijk, snel en met zekerheid in werking te stellen, resp. te ontgrendelen. Voor fleetowners is de NRK-versie extra aantrekkelijk, omdat hierbij de sleutel alleen uitgenomen kan worden, indien de auto op slot staat (zie ook: bedrijfsauto’s). Beide basisuitvoeringen Bearlock (met separate pin of “Gentlelock”) zijn in principe met NRK-techniek leverbaar.


Er zijn verzekeraars die BearLock ook in (zeer) dure auto’s aanraden, naast geavanceerde voertuigvolgsystemen. De snelle waardevermindering van dit soort bolides zou door de extra bescherming van BearLock afgeremd worden en met BearLock blijft de auto op de plek! Niet alleen bij kostbare auto’s, maar juist & vooral bij de meest gebruikte auto’s, is BearLock zeer goed bruikbaar en aantrekkelijk geprijsd. Denk u maar eens aan de veelgeplaagde VW Golf! BearLock biedt u ruim voldoende bescherming, tegen een zeer schappelijke prijs. Omdat BearLock altijd volledig geïntegreerd wordt ingebouwd en geenszins ontsierend is, zal het BearLock juist waardeverhogend werken bij inruil of verkoop.