CarView 15 jaar lang alles voor uw auto

foto_carview.jpg
April 2000 startte Leo Corino met zijn bedrijf CarView Qualitiy Center aan de Beneden Oostdijk 18a in Oud-Beijerland.
Toen de kans zich, 2 jaar geleden, voordeed om te verhuizen naar een groter pand op dezelfde locatie, maar nu achter het BP-benzinestation, greep de heer Corino deze kans met beide handen aan. Dit bood hem en zijn zoon Robin de kans om hun bedrijfsactiviteiten uit te breiden en de service verlening richting hun klanten te optimaliseren.
Naast de nodige opleidingen op het gebied van vakbekwaamheid voor auto-onderhoud heeft Robin Corino zich de laatste jaren gespecialiseerd in auto-elektronica.
Op de nieuwe locatie beschikt CarView naast de winkel over een wachtruimte voor de klanten en een grote werkplaats met professionele diagnose-, montage- en inbouw apparatuur..
foto_carview_werkplaats.jpg
Vanaf het begin was CarView gespecialiseerd in auto-accessoires, hifi geluidsapparatuur van topmerken, cruise controlesystemen, fietsendragers. Nu kunt u bij CarView ook terecht voor inbouw van alarminstallaties, voertuigvolgsystemen, ritregistratiesystemen, navigatieapparatuur, handsfree carkits en kleine onderhoudsbeurten. Andere nieuwe activiteiten van CarView zijn het leveren en monteren van zomer- en winterbanden, trekhaken en parkeersensoren.
CarView is een samenwerking aangegaan met de R.D.W. en het C.B.R. voor de inbouw van alcoholsloten.


Tot slot kunt u vanaf heden bij CarView uw auto op een professionele manier laten reinigen, poetsen en polijsten of een waxoyl behandeling laten geven door Jeroen Lagraauw, die jarenlange ervaring heeft op dit terrein.