Waxoyl behandeling

Met een Waxoyl behandeling is uw auto 3 jaar lang optimaal beschermd.

51b99365084cf.png
De laklaag van uw auto krijgt met Waxoyl 100+ een hoogglanzend en moeilijk doordringbaar pantser. Hierdoor is de lak beter bestand tegen allerlei schadelijke invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld UV-straling, zure regen, modder, strooizout en luchtverontreiniging.

Dankzij een grondige behandeling met Waxoyl 100+ ontstaat een lakverzegeling die garandeert dat het exterieur van uw auto zijn diepe glans behoudt. De nieuwe lak krijgt een speciale voorbehandeling met Waxoyl Preclean,. Deze behandeling zorgt voor een dieptereining van de nieuwe lak, zodat er een goede hechting ontstaat.
Waxoyl 100+ bevat hoogwaardige polymeren die diep in de lak trekken hierdoor worden de lakporiën afgesloten en kan het vuil niet meer in de lak dringen.

Enkele belangrijke voordelen van Waxoyl 100+.

Uw lak behoudt gegarandeerd gedurende 3 jaar zijn diepe glans
Uw lak behoudt zijn kleur dankzij het krachtige UV-filter
U bespaart tijd en geld op het reinigen van uw exterieur
Uw auto blijft langer jong, waardoor een hogere (inruil-of verkoop-) waarde wordt behouden

Voor een blijvend jong uiterlijk adviseren wij u om het exterieur te reinigen met Waxoyl autoshampoo.

Waxoyl geeft op de behandeling van een nieuwe auto drie jaar garantie indien de behandeling is uitgevoerd door een Waxoyl-dealer. Deze garantie is van kracht als de behandeling binnen drie maanden na de datum van ingebruikname is uitgevoerd.

Onderdelen die na een schadegeval zijn gerepareerd of vervangen, moeten onmiddellijk door een erkende dealer met Waxoyl 100+ worden behandeld. De kosten hiervan kunt u verhalen bij uw verzekering

Na uitvoering van de behandeling met Waxoyl 100+ ontvangt u een garantiekaart. Als dit niet gebeurd is, verzoeken we u er alsnog één aan te vragen bij uw dealer.

Waxoyl 100+ is niet schadelijk voor het milieu en bevat geen siliconen.
waxoyl_behandeling_auto.jpg

Wat kost een Waxoyl behandeling voor uw auto?

Voor het aanbrengen van een Waxoyl behandeling op een nieuwe auto 0-3mnd oud zijn de kosten € 199,-

Heeft u een auto ouder dan 3mnd dan adviseren wij even langs te komen zodat onze poetsspecialist de staat van de lak van uw auto kan beoordelen, het kan namelijk zijn dat  de lak van uw auto voor het beste resultaat eerst gepolijst moet worden.